Отворено на Алфа: Економијата во сенка на политиката

Views: 7

Category: ECONOMY

Во емисијата „Отворено“ на Алфа ТВ, со Билјана Василева Трендафилова, главниот извршен директор на Македонија 2025 - Никица Мојсоска-Блажевски зборува за состојбата на економијата во земјата и нејзините видувања за постигнување на одржлив раст и развој, заедно со останатите гости, Апостол Симовски - претседател на Државниот завод за статистика и Влатко Ѓорчев - пратеник.

 
13-Apr-2019
Partners
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..