Михаил Матески зборува за извонредните впечатоци од Програмата за извршни директори Зафировски

Views: 21

Category: EDUCATION

Во интервју, Михаил Матески – Генерален директор и партнер на Гринтех, Србија и Македонија и член на Одборот на директори на Македонија2025, зборува за извонредното искуство во рамки на Програмата за извршни директори Зафировски и престижната Kellogg School of Management. Потенцира што е она што ја прави оваа образовна програма поинаква од останатите и зошто македонските менаџери треба да ја искористат можноста и да аплицираат.

 
12-Mar-2019
Partners
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..