Еден на Еден - Мајк Зафировски, Ана Дивац и Кетрин Константинидес

Views: 1651

Category: ABOUT US

Многу мотивација, совети и неверојатни приказни во специјал изданието на „Еден на еден“ со Мајк Зафировски, Ана Дивац и Кетрин Константинидес, кои учествуваа на Самитот Македонија2025. Покрај сите бесценети совети и мотивација кои гостите ги споделуваат во емисјата, сите се согласуваат во едно - дека не треба да имаш многу за да промениш нешто во својот живот или во околината во која живееш.

 
21-Jan-2019
Partners
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..